ASPEN

Bel ons nu 03/652.02.71

Aspen benzine

ASPEN benzine is een 2-takt en een 4-takt benzine van Husqvarna.

Aspen alkylaatbenzine beter voor mens, machine en milieu.
Wij verkopen Aspen benzine, zowel 2-takt als 4-takt, dit is een product van Husqvarna, een volledig zuivere benzine met veel minder koolwaterstoffen en benzeen (zeer schadelijk voor de gezondheid van de gebruiker die moet inademen in de nabijheid van de uitlaatgassen van de tuinmachine). Deze benzine wordt in handige 5-liter jerrycans verkocht, oranje kleur voor de 2-takt (olie en benzine gemengd in een 2% verhouding) blauwe kleur voor de 4-takt benzine (enkele zuivere benzine). In tegenstelling tot gewone EURO 95 of 98 die vrij snel degradeert (tussen de 3 en 6 maand) is ze voor langere tijd stockeerbaar (tot 10 jaar) zonder kwaliteitsverlies en is de verbranding veel stabieler en schoner. Aspen is enkel verkrijgbaar in verkooppunten waar ook tuinmachines verkocht worden. Dit jaar hebben wij een sterk gestegen vraag ervaren voor dit product, want stilaan worden de consumenten bewust van de schadelijke gevolgen van het inademen van benzine uitlaatgassen, vooral dan de professionele gebruikers die tot 8 uur per dag met 2-takt machines werken en naar verluidt dikwijls met hoofdpijn of andere klachten thuiskomen.
Meer info te vinden op : www.aspen-benelux.nl of www.aspen.se

Aspen 2 en Aspen 4 zijn in eerste instantie ontwikkeld met het oog op de arbeidshygi´┐Żne in samenwerking met professionele gebruikers.Aspen 2 en Aspen 4 bevatten over het geheel genomen geen van de schadelijke stoffen benzeen, aromaten, poly-aromaten of olefinen. Normale benzine bevat een honderdtal stoffen en Aspen alkylaatbenzine slechts een tiental. Dit zijn bovendien ook de minst schadelijke. Dat betekent dat de risico's voor de gezondheid minimaal worden bij blootstelling aan benzinedampen en uitlaatgassen.

Aspen 2-takt
Aspen 2 is een praktische kant en klaar gemengde alkylaatbenzine voor kettingzagen, motorzeisen, heggenscharen, brommers, bladblazers en andere tweetaktmotoren.
Aspen 2 zorgt voor hogere prestaties en een langere levensduur van uw machine. De schonere benzine betekent weer een schonere motor met minder afzettingen. Aspen 2 kan langer bewaard worden zonder dat de kwaliteit verminderd. De eigen 2-takt olie van Aspen zorgt ook voor een minimale belasting van het milieu.

Aspen 4-takt
Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, grondfrezen, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren.
Aspen 4 houdt kleppen en zuigers schoner waardoor de motor langer mee gaat en betrouwbaarder wordt.
Aspen 4 kan langer bewaard worden zonder dat de kwaliteit verslechterd. Hierdoor is uw machine steeds startklaar. Aspen alkylaatbenzine gaat 5 jaar mee in tegenstelling tot gewone benzine die slechts 3 to 6 maanden houdbaar is.