HUSQVARNA

Bel ons nu 03/652.02.71

GRASMAAIERS, ROBOTMAAIERS

HUSQVARNA, pionier op het gebied van robotmaaiers heeft de Automower� ontwikkeld om helemaal zelf het perfecte gazon af te leveren. Na 20 jaar door ontwikkelen heeft de Husqvarna Automower� het hoogste niveau van betrouwbaarheid, kwaliteit, en maairesultaten bereikt met een minimum aan menselijke handelingten.

De Automower� maait meer waar nodig. Met de "Spot" maaifunctie voelt de Husqvarna Automower� als het gras in een bepaalde zone hoger is en maait door totdat de hoogte overal gelijk is. De maaihoogte is handmatig instelbaar tussen 20 en 60 mm of elektrisch (320 en 330 X). Maaien in rechte banen lijkt efficient, maar maaien in een willekeurig patroon, in verschillende richtingen, leidt tot een superieur resultaat en een mos-vrij gazon.

Onovertroffen maairesultaten. Husgvarna Automower� gebruikt scheermesjes om de grassprietjes af te snijden met als resultaat een weelderig groen gazon. Het constante maaien bemest het gazon en houdt het zo gezond. Husqvarna Automower� id betrouwbaar en verzorgt uw gazon ook als u op vakantie bent.

Past zich aan de groeisnelheid van het gazon aan. De weertimer (320 / 330 X) past het maaien aan de groeisnelheid van het gazon aan, waardoor er minder gemaaid wordt als het langere tijd zonnig of droog is en meer in periodes dat het gras snel groeit. Als de Husqvarna Automower� wordt opgetild of kantelt, worden de messen onmiddellijk automatisch uitgeschakeld. Met eenbegrenzingskabel wordt het maaigebied afgebakend en blijft de Husqvarna Automower� binnen de grenzen.

Vindt de weg naar huis. Afhankelijk van het model helpen ��n of twee geleidingsdraden de maaier door smalle doorgangen te rijden en de weg naar het basiststaion te vinden zonder sporen in het gazon achter te laten. Met de PARK knop (330 X) kunt u de maaier eenvoudig terug laten keren naar het laadsation.