HONDA

Bel ons nu 03/652.02.71

GRASMAAIERS, ROBOTMAAIERS

Steeds is HONDA met zijn merk mede toonaangevend in de tuinsector. HONDA heeft zeker al werelwijd zijn sporen verdiend. Zijn motoren zijn wereldberoemd en worden overal gebruikt. In 1978 werd de eerste Honda grasmaaier gemaakt met een viertaktmotor. Nu is er een geschikt model voor elke tuin. De robotmaaier is ook een geweldige machine voor iedereen die het graag wat rustiger wil doen en waar grasmaaien te zwaar wordt.

De electrische HRE-serie is licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en fluisterstil. Steek 'm in een stopcontact en maai het gras makkelijk en zonder veel onderhoud. Dit is dan ook een gebruiksvriendelijke elektrische grasmaaier.

Er zijn er drie om uit te kiezen, maar ze beschikken allemaal over krachtige elektromotoren en Honda's unieke Optiflow-systeem. Ze zijn licht, gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende maaibreedtes, zodat ze ook geschikt zijn voor kleinere gazons. Het Optiflow-systeem maakt gebruik van een speciaal ontworpen ventilator., die aan het mes is bevestigd en een krachtige, beheerste luchtstroom cre�ert. Die zorgt er voor dat er zoveel mogelijk gras wordt opgevangen. Hij is in te stellen op vijf verschillende maaihoogtes, zodat het gras altijd perfect wordt gemaaid, hoe lang het ook is. Met de handig geplaatste hendel kiest u een van de vijf versnellingen.

Onze robotmaaier "MIIMO". Als u van maaien houdt, prima. Zo niet, dan is Miimo er. U hoeft zich er helemaal niet mee te bemoeien want hij volgt op intelligente wijze de indeling van elke tuin, terwijl hij stil en fijntjes het gras maait en geen lelijke maaideeltjes achterlaat. Hij is zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen.